Concept

Het is de droom van ieder bedrijf: een inspirerende kantoorruimte in de binnenstad, met genoeg ruimte om lekker gefocust te kunnen werken. Wie wilt dat nu niet?

Gevestigd in een monumentaal pand uit 1700, op 4-5 minuten loopafstand van de twee mooiste pleinen van het land Maastricht (Vrijthof en Onze Lieve Vrouwenplein) is dat nu precies wat wij met de Witmakers bieden.

Onze doelgroep? Serieuze ondernemers met 1 tot ongeveer 6 werkplekken, die creatief bezig zijn binnen hun vakgebied. Dat zijn dus niet alleen grafisch vormgevers, maar kan ook een innovatieve accountant, architect, programmeur, zorgverlener of financieel adviseur zijn. Welkom allemaal! 👋

Wij staan voor een goede, professionele werksfeer in een informele setting. Gezellig met een kop koffie praten in de gangen is top, een vrijdagmiddagborrel op ons terras zijn we altijd voor te vinden, maar iedereen moet ook de ruimte hebben om rustig zijn werk te kunnen doen. Het beste van twee werelden, dus!

Vrienden van Witmakers

Alle huurders zijn "vrienden van Witmakers". Heel mooi natuurlijk om allemaal vrienden te zijn, maar wat betekent dat? 

  • Dé levenselixer van iedere ondernemer: fatsoenlijke koffie uit een luxe koffieautomaat. Met bonen, natuurlijk.
  • Paar keer per jaar lunch met broodjes en vlaoj van de Bisschopsmolen met een kop koffie (of thee, of chai-frappé-lattemochaccino) van Coffeelovers.
  • Lekker in het zomerse zonnetje een BBQ voor alle huurders, verzorgd door de culinaire helden van Vosselaer.
  • Als kers op de taart: jaarafsluiting met lekker eten en drinken. Oh yeah!

Voor al deze gezelligheid rekenen we een vast bedrag per werkplek: € 60 per maand. Is er aan het einde van het jaar nog geld over in de pot? Dan zorgen we nog voor iets extra's!

Take my money!

Interesse om deel uit te gaan maken van ons concept, of gewoon benieuwd wat er schuil gaat achter die imposante monumentale gevel aan de Witmakersstraat 10? Trek eens aan de bel voor een bezichtiging!

Faciliteiten