Kantoren

Het pand beschikt op iedere verdieping over een keuken met apparatuur en luxe koffieautomaat. Verder is op de begane grond een gemeenschappelijke vergaderruimte met daarbij een serre die is ingericht als lunchruimte. Ook zijn er in het pand op diverse plaatsen zitjes voor informeel overleg. 

Aan de achterzijde van het pand ligt een terras en voor het ultieme zomergevoel is er op de 1e verdieping een klein dakterras! 

Huurprijzen

De huurprijzen doen we niet geheimzinnig over: deze variëren van € 225 tot € 850 excl. BTW per maand, afhankelijk van het kantoor. Hier komt wel nog de bijdrage voor de "Vrienden van Witmakers" bij, maar geloof ons: dat is het waard! Lees hier meer over in de uitleg over ons concept.

We werken dus niet met een traditionele m²-prijs én onze huurprijzen zijn all-inclusive. Dat is dus zonder een afrekening voor de service- en energiekosten: u betaalt dus nooit extra. Daar staat wel tegenover dat we met z'n allen een beetje op de energiekosten moeten letten :)

Parkeren

We hebben beschikking over een beperkt aantal parkeerplaatsen achter het pand. Deze parkeerplaatsen zijn voor huurders beschikbaar voor € 125 per maand. De privé fiets- en scooterstalling van het pand is uiteraard gratis.

Faciliteiten

All-inclusive? Dat is bij ons ook écht all-inclusive: goede koffie, glasvezel internet, vergaderruimte, poetsdienst… we've got you covered!