Huurprijs:
€ 520 p/m
Community:
€ 60 p/m per werkplek
16
Verdieping:
tweede verdieping
Werkplekken:
3 tot 5
Beschikbaar per direct

Kantoor 16

Kantoor nummer 16 ligt op de tweede verdieping van de Witmakersstraat 10 in Maastricht, en biedt ruimte voor 3 tot ongeveer 5 werkplekken.

De maandelijkse huur bedraagt € 520, all-inclusive. Dat is dus zonder een eindafrekening service- of energiekosten, gewoon één vast bedrag per maand. Da's wel zo modern.

Daarnaast vragen wij € 60 per persoon per maand voor het organiseren van een ondernemersontbijt, lunch, BBQ en andere leuke dingen.

Parkeren

We hebben beschikking over een beperkt aantal parkeerplaatsen achter het pand. Deze parkeerplaatsen zijn voor huurders beschikbaar voor € 125 per maand.

Bezoekers kunnen het beste parkeren in de Q-Park onder het Vrijthof of de Q-Park parkeergarage bij het Onze Lieve Vrouwenplein.

Faciliteiten

Wat krijgt u nu precies voor die € 520 per maand? Heel wat: goede koffie, glasvezel internet, stookkosten… alles! En dat in de binnenstad en in een prachtig pand.

De kleine lettertjes: huurcontracten zijn voor minimaal één jaar. Bedragen zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.